29 maart 2024

Van daglicht portret naar een boekomslag met studio flitser

Book cover Auteur Zakelijk Branding Barneveld Politie PTSS

Of ik een portret wilde maken voor de omslag van een boek? Natuurlijk wilde ik dat! Ik verdiepte mij al langer in flitslicht maar gebruik bij mijn kinderportretten vrijwel altijd daglicht. Bij gebrek aan een studio en grote, hoge ramen lukt het met 'gewoon' daglicht. Af en toe werk ik bij de kinderportretten met continu licht maar ik hou van daglicht en met kinderen werkt het heel prettig. 

Dit project leende zich perfect voor flitsers en bood mij de kans om me nog meer te verdiepen. Studio flitsers dus. Ik volgde een coaching, schafte een flitslamp plus accessoires aan en regelde een locatie. Van te voren sprak ik de shoot door met mijn model. Welke achtergrond, welke kleding, wat wilde ze uitstralen enzovoort. Wat meer voorbereiding dan de kindershoots die ik gewend ben. We gingen aan de slag en met prachtig resultaat. Niet voor niets staat ze te shinen tussen mijn zakelijke portfolio foto's

Dit smaakte naar meer! Het begin van nu dan echt doorpakken naar mijn eigen studio #wordtvervolgd

Benieuwd naar 'mijn' model, het portret én natuurlijk haar schrijfkunst? Zie hier