8 maart 2024

5 redenen om je portretshoot te boeken bij Studio Christl

Studio Studiofotografie Kinderportret Portretfotografie Barneveld Amersfoort Kunstwerk

1. Bevries het moment
Het is een cliché maar de tijd vliegt echt. Kinderen worden sneller groot dan je beseft. Juist door bewust professionele portretfoto's te maken, heb je een blijvende herinnering aan dat lieve dreumes of peuter gezicht. 

2. Ruime ervaring
Ruim 500 kinderen gingen jouw kind voor. Niet elk kind heeft zin om te shooten. Twee-is-nee, verlegenheid, een neplach, een boze bui? Ik heb ze allemaal voorbij zien komen. Geduld, afleiding en een huiselijke setting zorgen er voor dat al deze 500 kinderen toch echt op de foto zijn gegaan. 

3. Kunstwerk aan je muur
Bij een professionele fotoshoot hoort een professionele afdruk. Een kunstwerk voor aan jouw muur. Dat is dan ook het einddoel. Al tijdens de shoot laat ik voorbeelden zien en leg ik de mogelijkheden uit. Voor je het weet hangt jullie portret te shinen aan de muur. 

4. Een leuke ervaring
Veel kinderen komen verlegen binnen maar aan het eind van de shoot willen ze vaak niet eens meer naar huis. Ik zorg voor een huiselijke setting en we maken er een gezellig moment van. Naast mooie resultaten gaan jullie naar huis met een leuke ervaring. 

5. Kies zelf de mooiste foto's
Bij veel fotografen worden er foto's voor jou geselecteerd maar bij Studio Christl niet. Hoe leuk is het om een overzicht van de shoot foto's te bekijken en vervolgens zelf de mooiste foto's te kiezen? Kom je er niet uit dan kijk ik graag met je mee!